(+31)641518946 info@commitments.nl
Selecteer een pagina

Ted Evers
Passie voor persoonlijke ontwikkeling

naam_4

Commitment betekent verbinding, toewijding, engagement, inzet en betrokkenheid. Bij Commitments gaat het vooral om jouw verbinding, toewijding, engagement, inzet en betrokkenheid. En via jezelf naar anderen, want als jij verandert, verandert je omgeving mee.
.
Commitments heeft commitment naar jou. Veel mensen zijn bezig met wat anderen van ze willen in plaats van wat ze zelf willen. In relaties leidt dat tot ongelukkige mensen en ongemotiveerde medewerkers. Alleen vanuit jezelf kun je van betekenis zijn voor een ander.

betrokkenheid_passie

Volledige aandacht hebben voor jezelf en jouw persoonlijke waarden leidt tot uitstraling naar anderen, tot enthousiasme, passie en betrokkenheid in je leven en je werk.
.
Dat is wat we willen bereiken. Om dat te bereiken maken we gebruik van de 4e generatie NLP, een holistische benadering om optimaal in het leven te staan.
Afgesloten met unieke zelfcertificering 

pay_it_forword

Commitments biedt ook aan mensen, die niet de financiële middelen hebben voor begeleiding, een passende oplossing. Door middel van het pay-it-forward principe kunnen de meeste mensen bij ons een programma volgen.
.

Pay it forward houdt in dat er in plaats van met geld in de vorm van een ruildienst wordt betaald. 

doel_3

De uiteindelijke outcome van elke opleiding of coaching is dat je volledig van je verantwoordelijkheid bewust wordt. De volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven neemt. 
.

gegarandeerd

Wie ben ik?

In 1995 kwam ik in aanraking met NLP en ik heb het sindsdien niet meer losgelaten. Na het behalen van het certificaat Internationaal NLP-trainer vond ik het tijd om mijn leven een andere wending te geven en andere mensen te inspireren. Dat doe ik tot op de dag van vandaag met enorm veel plezier. In 2002 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd om me volledig bezig te houden met wat mijn passie is geworden: Persoonlijke Groei.

. .

Ontstaan Commitments

In 2004 ontmoette ik Frank Bruining en is Commitments ontstaan. Na 10 succesvolle jaren besloten we ieder onze eigen weg te volgen. Frank richt zich op Sjamanisme en ik blijf me verder verdiepen in NLP en Systemisch Werk.

.

Kern

Voor mij is de kern, dat ieder mens voortdurend zijn eigen werkelijkheid schept. Door dat te beseffen, ben je in staat de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en gedrag: de zaak in eigen hand nemen en je eigen werkelijkheid te (her-)scheppen en open durven kijken naar patronen en gedrag, die niet langer bijdragen, veranderen. Dat is wat NLP en Systemisch Werk bewerkstelligen. Voeg daar een vleugje humor, een dosis confrontatie, respect voor andermans visie en betrokkenheid aan toe en je hebt de ingrediënten voor mijn werkwijze.

ebook-913x1024E-book ter Kennismaking (kosteloos)
.
Formuleer op praktische wijze je doelen met behulp van NLP! Ted Evers legt in “Van Drempels tot Springplank” uit, hoe je effectief je doelen verwezenlijkt. In heldere taal ga je aan de slag met jouw doel. Het boek bevat stappen-plannen en laat jou ervaren waar je potentie ligt!
.
Download Ebook

Ted Evers aan het woord