(+31)641518946 info@commitments.nl
Selecteer een pagina

 VanZelf spreken

 

 

VanZelf spreken

Tweedaagse training door Yvette Korbee over communicatie en presentatie.

 

Voor wie?

Een ieder die zich bewust wil worden van zijn manier van spreken en wil leren moeiteloos vanuit zichZelf te spreken.

 

Waarom deze training?

In deze tijd wordt steeds meer van je gevraagd dat je je goed presenteert. Eigenheid en authenticiteit zijn woorden die steeds vaker gebruikt worden. Meer en meer wordt van je verwacht dat je jeZelf goed kent om je vanuit je eigenheid te kunnen presenteren.

De manier van spreken is een belangrijk onderdeel daarvan. We vinden het zo gewoon dat we kunnen spreken dat we er zelden bij stilstaan hoe we spreken.

Je spreekwijze bepaalt voor een groot deel de indruk die je achterlaat bij de ander. Hoe je iets zegt bepaalt in belangrijke mate of de inhoud van je verhaal bij de ander overkomt en hoe deze geïnterpreteerd wordt.

  • Weet jij hoe je overkomt als je spreekt?
  • Hoe goed ken jij je stem?
  • Wat zeggen jouw stem en spreekwijze over jou als persoon?
  • Wat wil je uitdragen als persoon?
  • Waar let jij op bij anderen?

Spreek jij vanuit jouw eigenheid, jouw Zelf?

Spreken deze vragen jou aan en wil je meer bewust spreken, neem dan deel aan deze tweedaagse training! Een training waarin spreken hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling.

VanZelf spreken wordt vanZelfsprekend!

 

Inhoud

Deze training richt zich vooral op het vergroten van je bewustzijn met betrekking tot jouw spreekwijze. Je leert waar jouw kracht ligt en wat jouw aandachtspunten zijn in het spreken. Je doet inzichten op en krijgt handvatten en technieken aangereikt waar je meteen mee aan de slag kan.

 

Praktische Informatie

  • 2-daagse opleiding, steeds van 10.00 tot 17.00 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 10
  • Trainer: Yvette Korbee
  • Voor verdere vragen neem je contact op via telefoon 06-42611333 of e-mail
  • Voor het annuleren van de inschrijving: lees onze algemene voorwaarden.

 

Over Yvette

Yvette_commit2Als kind al intrigeerde het mij hoe mensen met elkaar communiceerden en vooral, wanneer dit moeilijk ging. Door bijvoorbeeld slechthorendheid.

Ik besloot al op jonge leeftijd dat ik logopedist wilde worden, want dan kon ik mensen helpen met communiceren. Met het zich uiten. En toen al ging dat ‘zich uiten’ verder dan alleen spreken!

In de loop der jaren besefte ik meer en meer hoe ook karakter en persoonlijkheid de communicatie beïnvloedden . Ik ging me nog meer verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en de invloed op communiceren. Zo ben ik ook NLP-trainer geworden en geschoold in opstellingenwerk.

In mijn werk maak ik een koppeling tussen enerzijds spreektechniek en anderzijds persoonlijke bewustwording.

Naast het beoefenen van logopedie coach ik mensen bij hun Zelfrealisatie. Je stem en uitspraak gebruik ik ook als instrumenten om je bewust te worden van wie je bent. Ik help je bewust te worden van je gevoelens en gedachten en hoe deze je Zelfrealisatie beïnvloeden, je presentatie naar de buitenwereld, vanuit Zelfvertrouwen.

Het vanZelfsprekend presenteren, jeZelf presenteren vanuit jouw Zelf, wens ik iedereen toe.

Met hart en ziel ga ik de verbinding aan met jou, vanuit verbinding met meZelf. Je kunt van mij een grote betrokkenheid verwachten, een sterk waarnemingsvermogen en heldere communicatie waarin ik deze waarnemingen met jou deel. Tel daarbij op een scala aan stem- en spraaktechnieken en de basis is gelegd zodat jij ook VanZelf kan spreken!paardenluisteraar

Reacties van deelnemers

In de tweedaagse training ‘vanZelf spreken’ heb ik met eenvoudige technieken en leuke oefeningen geleerd hoe ik duidelijk en krachtig kan spreken.
Voor mij is het een must om niet alleen tijdens presentaties duidelijk en helder over te komen, maar ook in de dagelijkse omgang met mijn gezin.
Ik heb de training hierin als verhelderend ervaren.
Yvette Korbee weet als geen ander het beste uit je te halen. Zij is duidelijk en geduldig in haar training. Het is prettig om samen met haar te werken!
Ik raad een ieder die duidelijk en helder wil zijn in zijn of haar spraak aan deze training te volgen!”
Pim Evers

Door haar natuurlijke interesse en ijzersterke intuÏtie, weet Yvette snel tot de kern te komen in coachingssituaties. Haar training heeft me verrassende inzichten opgeleverd. Nooit eerder zo stil gestaan bij mijn stem en het effect daarvan in communicatie. Als trainer is Yvette zowel ontwapenend als doelgericht en helemaal vanZelfsprekend!
Simone Bouter

Interesse in deze workshop?