(+31)641518946 info@commitments.nl
Selecteer een pagina

NLP opleidingen

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een praktisch model om je communicatie te verbeteren. Het NLP-model gaat uit van de zintuiglijke waarneming, die jij filtert door je waarden en overtuigingen om te zetten in jouw referentiekader (Model of the World). Iedereen heeft zijn eigen Model of the World en creëert van daaruit zijn werkelijkheid. In deze schijnzekerheid houd je weinig rekening met het Model of the World van de ander. Die kan ver liggen van de jouwe, maar is niet beter of slechter, enkel anders.

Communicatie gaat over het uitwisselen van onze Models of the World, want door die uitwisseling krijgen beiden een bredere kijk op de werkelijkheid. Binnen NLP is het dus belangrijk in hoeverre jij jezelf kent en je durft te openen om werkelijke communicatie met elkaar aan te gaan.

Commitments biedt mogelijkheden op elk niveau om je communicatie en daarmee de verbinding met jezelf en anderen te versterken. Wat jij wilt en hoever je daarin wilt gaan is dus aan jou. Lees ons aanbod rustig door en kijk wat het beste bij jou past. Twijfel je of heb je een vraag, neem dan contact op met ons.

 

NLP Practitioner opleiding

Wil jij je communicatie willen verbeteren en daarmee een gemakkelijker en echte verbinding willen maken met jezelf en anderen? Dan is de opleiding tot NLP Practitioner iets voor jou.
Je leert te verklaren hoe jij de wereld om je heen waarneemt en welk effect dat heeft op je gedrag. Gedrag dat niet effectief is, leer je te veranderen met NLP.

Na dit traject kun nog verder gaan in je persoonlijke ontwikkeling met de vervolgopleiding tot NLP Master Practitioner.

 

NLP Master Practitioner opleiding

NLP Master Practitioner is het vervolg op de opleiding tot NLP Practitioner. Hier ligt de focus op Modelling en het tot stand komen van ieders referentiekader, het Model of the World.

In deze opleiding leer jij je kwaliteiten, capaciteiten, vaardigheden in kaart te brengen en ontdek je hoe zij jouw werkelijkheid vormen. Je leert bovendien welke eigenschappen een ander heeft die jij goed kunt gebruiken in jouw Model of the World?

 

NLP Proeverij

Wil je weten wat NLP eigenlijk inhoudt en wat dit model voor jou kan betekenen?
In de workshop NLP Proeverij maak je kennis het model en de praktische inzet ervan.

 

NLP Essentials

In de training NLP Essentials leer je alles over de basishouding die nodig is voor een optimale communicatie met zowel onszelf als met de ander(en).

 

NLP met paarden

In NLP gaat het om een optimale communicatie, de verbinding met jezelf en met de ander(en). Paarden zijn door hun gevoeligheid en hun communicatieve vaardigheden uitermate geschikt om jezelf en je communicatie te versterken. Tijdens deze training leer je op een zachte, heldere manier te werken aan de binding met jouzelf en daarmee met anderen.

 

Open Info Avond

Welke mogelijkheid past bij jou?

 

Contact

Je kunt ons natuurlijk ook bellen, schrijven, mailen, skypen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Op onze contactpagina vind je meer informatie.

We horen graag van je en we zien je graag komen.

 

Interesse voor de open avond?