(+31)641518946 info@commitments.nl
Selecteer een pagina

NLP Master Practitioner


.
.
.

Master Practitioner

De opleiding tot NLP Master Practitioner is het vervolg op de opleiding tot NLP Practitioner.
In de NLP Practitioner opleiding stonden twee dingen centraal:

  • de Outcome: wat wil jij waar, wanneer en met wie of met wat bereiken?
  • het Model of the World: hoe geef jij uiting aan de waarneming van de door jouw gevormde werkelijkheid?

In de NLP Master Practitioner ligt de focus op Modelling en het tot stand komen van het Model of the World. Dat wil zeggen dat de NLP Master Practitioner een meer naar binnen gerichte opleiding is in tegenstelling tot de NLP Practitioner, die hoofdzakelijk draait om algemene vaardigheden.

Modelling gaat over het in kaart brengen van kwaliteiten, capaciteiten en vaardigheden en hoe ze jouw werkelijkheid vormen. Welke kwaliteit, capaciteit of vaardigheid heb en toon ik door mijn waarneming van de werkelijkheid? Of juist niet? En welke eigenschappen heeft een ander, die ik goed gebruiken kan in mijn Model of the World?

NLP is erin geslaagd het HOE zo te labellen, dat je snel ervaart wat de ander anders doet dan jij. Heeft de ander een vaardigheid/capaciteit en/of kwaliteit die jij ook graag zou hebben, dan ben je door Modelling in staat deze over te nemen zonder dat je de ander kopieert.

Tijdens deze opleiding leer je bovendien in te zien hoe een Model of the World tot stand komt en krijg je meer begrip voor de verschillen in de Models of the World van mensen. Daarbij kijk je naar de invalshoeken van waaruit een boodschap binnenkomt (visueel/auditief/gevoelsmatig) en je criteria, waarden en overtuigingen, die de boodschap verder filteren. Daarnaast duik je in de verschillende Models of the World, aangezien ieder zijn eigen waarheid creëert. Dezelfde boodschap kan bij hem of haar immers heel anders over- en binnenkomen dan bij jou. Door je in hem of haar te verplaatsen, leer je de ander beter begrijpen, waardoor de communicatie beter verloopt.

In deze opleiding versterk je de verbinding met jezelf en met de ander door met dit Model of the World te leren spelen.

 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

NLP Practitioners die door willen stromen en zich daarmee nog verder persoonlijk gaan ontwikkelen.

 

Certificatie

De NLP-opleiding tot Master Practitioner wordt afgesloten met het unieke zelfcertificeringsprogramma. NLP bij Commitments gaat over persoonlijke ontwikkeling en er is maar één persoon die kan uitmaken wat de groei is geweest en dat ben jijzelf. In een presentatie maak jij de anderen duidelijk waarom je vindt dat je het internationaal gecrediteerde certificaat wel of niet verdient.

 

Levenslange garantie

Zolang ons instituut bestaat kun je iedere opleiding die je bij ons doet kosteloos nog een keer doen (zo vaak je wilt). Je betaalt dus slechts een keer voor je opleiding. Je bent altijd welkom!

 

Toelatingseisen

Certificaat NLP Practitioner opleiding.

 

Praktische Informatie

 

  • 18-daagse opleiding, steeds van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • De NLP-opleiding tot gecertificeerd NLP Master Practitioner kost €2.450, Btw-vrij
  • Voor het annuleren van de inschrijving: lees onze algemene voorwaarden.

Interesse in deze opleiding?