(+31)641518946 info@commitments.nl
Selecteer een pagina

Coaching

Coaching

Wil jij weten waar je staat in je leven of wil je werken aan je plaats in je gezin, op je werk of in je relatie? Wil je werken aan een bepaald gebied en past dat niet binnen een van Commitments opleidingen of heb je liever een-op-een sessies? Dan is Personal Coaching iets voor jou.

Tijdens de Personal Coaching sessies stellen we gezamenlijk eerst samen jouw doel scherp. Mijn enige doel tijdens deze sessies is vervolgens jou zo snel mogelijk in je kracht te zetten en drempels om te zetten in springplanken.

De sessies zijn doorspekt van aha-ervaringen en confrontaties, humor en speelsheid en ik wind nergens een doekje om, maar blijf altijd respectvol en je zult dan ook altijd met een fijn gevoel naar huis gaan.

 

Doelgroep

Personal Coaching richt zich op de persoonlijke ontwikkeling binnen verschillende contexten zoals gezin, relatie, werk

  • communicatie
  • welzijn en/of gezondheid
  • samenleven/samenwerken
  • faalangst

  • burn-out of depressie
  • verbetering van de persoonlijke effectiviteit
  • in je kracht komen
  • weten wat je wilt.


Werkwijze personal coaching

Personal Coaching gaat over maatwerk. Dus geen vaste schema’s. De coaching is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles draait erom om jou een helder inzicht te geven in hoe jij jouw doel bereikt. En je daadwerkelijk in beweging te zetten.

Ben je nog niet zeker, of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Bel (+316) 41 51 89 46, stuur me een e-mail.

 

Jouw voordeel in een Personal Coaching traject

Het voordeel van deze persoonlijke aanpak is dat jouw processen centraal staan. Jij werkt dus op zeer effectieve en resultaatgerichte wijze aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Duur

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Afhankelijk van de coachvraag wordt de tijdsduur en het aantal sessies bepaald.

 

 

Ted heeft niet alleen de gave en de vaardigheid om je te confronteren met je eigen verantwoordelijkheid en je talenten: Hij weet je ze zo aan te reiken dat je ze gaat beschouwen als een cadeau aan jezelf.

Annelies Vrinten

Kunstenaar

Ik bedank je voor het prachtige, intense en liefdevolle certificatieweekend en de persoonlijke aandacht die je me hebt gegeven.
Jij (en wij) hebben er echt iets bijzonders van gemaakt. Met de  zelfcertificatie’ hebben jullie een prachtige en respectvolle strategie
gekozen. Petje af voor het resultaat. Geweldig!!
 

Ik hoop en verwacht nog lang te kunnen nagenieten van de afgelopen dagen en het resultaat.

Nu weer gewoon aan het werk en achter de klanten aan, maar eerst neem ik een tijdje rust om alles te laten bezinken en deels ook weer ‘los te laten’.

Kees van der Stel

Coach

Als service category heb ik voor Ted Career Coach gekozen. Zijn hulp heeft er namelijk mede voor gezorgd dat ik niet alleen in mijn prive leven maar ook zakelijk meer kwaliteit ervaar. Ik kan u verzekeren dat dit voor hem geen gemakkelijke opgaaf was gezien mijn eerste twijfels over NLP. Ted weet de theorie perfect te combineren met de praktijk!
 
Ton van Hooft

Directeur, van Hooft en Postema

Ted bezit de kunst van de eenvoud en je spiegeltjes voor houden. Ted zegt met een grap dat “vrouwen niet moeten denken” En hiermee heeft hij mij geleerd dichter bij mijn gevoel te komen. Ik heb wel eens tegen Ted gezegd dat ik hem op een voetstuk heb staan. Met het grootste gemak heeft hij mij de kracht gegeven om hem daar vanaf te halen, alleen al omdat hij ernaast wil staan. Naast de mens en er niet boven! Dat is Ted..

Elly Lommers